EUROPA'S GROOTSTE, VERTROUWD DICHTBIJ
Euronics is met meer dan 11.000 winkels in meer dan 30 landen verreweg de grootste organisatie in consumenten elektronica. Daardoor kunnen we scherp inkopen en kunt ú bij elk bezoek aan onze winkel kiezen uit een breed en actueel productaanbod.

Uw smart adviseur
Wij hebben de kennis om uw leven helemaal Smart in te richten. Niet alleen geven wij u een passend advies voor de benodigde producten. Ook adviseren wij u op het gebied van bekabeling en netwerk, voor een optimaal resultaat. Van advies tot installatie: wij verzorgen alles.

Behoefte Wijzer, vind het product dat bij u past
Omdat er zóveel producten zijn, is het niet altijd even makkelijk om de juiste keuze te maken. Gelukkig ontdekt u met de Behoefte Wijzer van Euronics snel en simpel welk apparaat het beste bij u past.

Vakkundige installatie en reparatie
Uw tijd is kostbaar. Daarom plannen wij elke installatie of reparatie flexibel op het tijdstip dat ú het beste uitkomt. We installeren vakkundig, ruimen alles netjes op en nemen oude apparatuur mee retour.

Gepassioneerd en vakkundig personeel
Niets is zo onderhevig aan ontwikkelingen dan de elektronica branche. Doordat ons personeel regelmatig trainingen volgt, zijn we in staat voor uw situatie de beste oplossing te adviseren.

Bekijk de website van Euronics